maandag 8 mei 2017

Nog 3 trainingsritten

De laatste week vooraleer André zondag 14 mei vertrekt, is aangevat met nog enkele stevige trainingsritten op maandag, dinsdag en woensdag. Dit is een beproefde techniek die ook bijvoorbeeld bij marathons is gebruikt. Het begin van de week dient men stevig te trainen, en liefst nog met sobere maaltijden. In de 2e helft van de week dient men enkel nog te rusten en veel pasta's te eten. Het gevolg ervan is dat het lichaam overreageert en extra koolhydraten en vetten gaat opslaan.

Vandaag is ook de kledij een laatste keer gewassen. Al wat mee moet, wordt nu verder afgewogen, geselecteerd en verzameld per tas. Het zal toch wat puzzelen zijn om niet met propvolle zakken te vertrekken.

Het fietsgereedschap is zorgvuldig gekozen en alles fit nu in een drinkbus. Aldus dient André bij panne niet een of andere zak volledig te ledigen en overhoop te gooien om zijn gereedschap te vinden.

De vereniging "Pelgrimswegen naar Rome" heeft het vertrek op zondag aangekondigd op hun facebook pagina. Tof dat zij ook belichten dat de pelgrimstocht doorgaat ten voordele van de Vlaamse Parkinson Liga.
Zie verder op facebook: https://www.facebook.com/PelgrimswegenRome/

De wekelijkse streekkrant van de regio Mechelen-Bornem publiceerde eveneens een artikel over ons project. Hopelijk zullen de lezers ingaan op onze vraag om de Vlaamse Parkinson Liga financieel te steunen. Duimen maar.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten