maandag 31 juli 2017

André en Luc schrijven een boek over hun project BIKE4PARKINSON

De pelgrimstocht naar Rome was voor iedereen een enige en aparte ervaring. Terwijl André beste maatjes was met zijn trouwe fiets, hield Luc nauwkeurig de blog up-to-date zodat alle geïnteresseerden dagelijks werden geïnformeerd.

We hebben met het project zeker onze doelstellingen gehaald. André fietste in 25 dagen naar Rome zonder noemenswaardige problemen. En ondertussen bedraagt het totaal van alle gestorte bedragen bij de Vlaamse Parkinson Liga 6.582,5 euro. Een mooi bedrag dat nog kan verhogen in de komende weken en maanden tot einde 2017.

André en Luc zijn momenteel hun project BIKE4P aan het neerschrijven in een boekje dat allerlei informatie zal bevatten over de Parkinson ziekte en over het pelgrimeren. Daarnaast staat het boekje vol prachtige foto's van de fietstocht naar Rome, evenals een verslag van iedere dagtocht.

Zie hierbij alvast de voorpagina van het boek.

Het boek is te koop aan 20 euro waarvan 5 euro ten voordele van de Vlaamse Parkinson Liga.

Het boek is te verkrijgen tijdens de terugkomdag op zaterdag 30 september.
(Meer informatie over de terugkomdag volgt later).

Daarnaast is het boek eveneens te verkrijgen bij André ( Email dedewil@hotmail.com ) of Luc ( luc.peeters@gmail.com ). De boekjes worden in België thuis bezorgd door de fietser van dienst.

Reserveer alvast tijdig uw gesigneerd exemplaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten